Communicatie software Groen, Grond en Infra

Twee kobelco sk75sr-7 rupsgraafmachines voor JDB Groep

Publicatiedatum: 23-08-2019 17:44

De firma JDB Groep uit Hoofddorp heeft, via de Kemp Groep in De Meern, de eerste van twee nieuwe Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachines in gebruik genomen. Deze zeer compleet uitgeruste machines zullen voornamelijk ingezet worden voor dijkwerken.
De nieuwe SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grotere efficiëntie en hogere productiviteit met een groter vermogen en meer snelheid dan het vorige model. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

De al zeer complete Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachines zijn volledig naar de wensen van JDB Groep opgebouwd. Denk hierbij aan o.a. hydraulische kantelsnelwissel, overdruk voorbereiding, gereedschapskist op de onderwagen en extra werkverlichting. De machines zijn afgeleverd met brede bak, dieplepelbak, banaanbak en palletvorken en daarnaast volledig in de bedrijfskleuren van JDB Groep gespoten en voorzien van belettering.

De twee SK75SR-7 rupsgraafmachines zullen ingezet worden voor dijkwerken zoals dijkversterkingen en het plaatsen van kades, damwanden en beschoeiingen. Het lichte gewicht en de veiligheid door de camer's aan de rechterzij- en achterkant waren onder andere een reden voor de JDB Groep om voor de SK75SR-7 te kiezen. Met de hydraulische kantelsnelwissel kunnen meerdere handelingen tegelijk worden uitgevoerd zonder de machine te verplaatsen, dit scheelt tijd en levert brandstofbesparing op.

Over JDB Groep
JdB groep heeft vijf labels:

  • JdB ontwerp en advies,
  • JdB uitvoering,
  • JdB grond, JdB dijken,
  • JdB natuur en recreatie.

Bij JdB gaan denken en doen hand in hand. Doordat ze engineeren, adviseren en vanaf het eerste idee met de klanten meedenken, voeren ze projecten zo efficiënt mogelijk uit met oog voor de omgeving en omwonenden. JdB ontzorgt uw project van a tot z.

 

Bron: https://kemp-groep.nl
Bekijk JDB op Entreeding