Communicatie software Groen, Grond en Infra

Matexpo schenkt drones aan Entreeding lezers

Publicatiedatum: 04-09-2019 15:04

De organisator van Matexpo is er zich van bewust dat het voor de Nederlandse bezoekers een lange rit is naar het beursterrein in Kortrijk. Vandaar dat zij de leden en het lezerspubliek van Entreeding.com graag willen aanmoedigen om deze internationale vakbeurs te bezoeken. Matexpo verloot enkele drones aan de Nederlandse Entreeding lezers die 'Matexpo' bezoeken. Verder in dit artikel kan je terugvinden hoe je kans maakt op deze leuke prijs. Matexpo, de internationale vakbeurs voor machines en materieel voor de bouwnijverheid, de industrie en het milieu, gaat door van 11 tot en met 15 september.

Matexpo schenkt enkele van deze Drones aan Entreeding.com lezerspubliekMatexpo schenkt enkele van deze Drones aan Entreeding.com lezerspubliek

38e editie

MATEXPO 2019 gaat woensdag 11 september weer van start in Kortrijk Xpo (België). En dat al voor de 38e keer. Deze belangrijke bouwmaterieelbeurs is een 100% professionele beurs gericht op de volledige bouwsector, één van de belangrijkste economische sectoren. Van 11 tot en met 15 september vindt deze internationale beurs, bestemd voor vakmensen uit de wereld van de bouw, wegenwerken, burgerlijke bouwkunde, recycling, goederenbehandeling, industrie, enz., plaats.

Op Matexpo zijn de grootste merken ter wereld aanwezig. 370 exposanten (waarvan 40-tal Nederlandse), constructeurs, verdelers van materieel en leveranciers van diverse uitrustingen verwelkomen u verspreid over een oppervlakte van 135.000 m². Zij stellen hun beste en nieuwste producten voor, waardoor bezoekers een kans krijgen om kennis te maken met een gevarieerd aanbod aan bouwmachines, recycling- en breekinstallaties, bouw- en hijskranen, werfvoertuigen, stellingen, bekistingen, en tal van andere uitrustingen. Er zijn ruim 1500  merken vertegenwoordigd, waaronder heel wat primeurs.

Comfort bezoekers en exposanten prioritair

Zoals vorige editie gaat er ook dit jaar bijzondere aandacht naar het comfort van de bezoekers en exposanten. Er worden 2 grote randparkings in gebruik genomen zodat de bezoeker moeiteloos ter plaatse geraakt: P1 & P2 (volg de signalisatie vanop de snelweg). Tijdens het weekend is er een kinderopvang met animatie voorzien op de beurs zodat bezoekers de kans krijgen om zich 100% te focussen op het exposantenaanbod en de nieuwigheden.

De Matexpo-App zal uw beursbezoek vereenvoudigen. Zo kan je op de vakbeurs meteen de weg terugvinden via geolocatie. Daarnaast ook de tijdstijdstippen raadplegen van verschillende evenementen tijdens de beurs en is het ook mogelijk voor bezoekers om enkele praktische zaken terug te vinden. De app is te downloaden via de verschillende appstores.

Nederlandse bezoekers

Iedere editie bezoeken ook heel wat Nederlanders de 'Matexpo', maar dat mogen er wel nog wat meer zijn volgens beursdirecteur Gregory Olszewski. Om dit aan te moedigen schenkt Matexpo deze leuke prijzen aan het Entreeding.com lezerspubliek.

Hoe maak je kans om één van de drones te winnen? Registreer uw gratis toegangskaart via onderstaande registratielink (of code) en geef uw visitekaartje (of formulier) af op de beursstand (B74) van de Belgische partnersite van Entreeding, nml. Wegenbouw.be. Een demonstratie van de Entreeding webapplicatie kan daar uiteraard ook. De trekking en de bekendmaking van de winnaars gebeurt eind september.

Openingsuren

Woensdag 11 september 2019  10u00 - 18u00

Donderdag 12 september 2019  10u00 - 18u00

Vrijdag 13 september 2019  10u00 - 20u00  (vanaf 19u30 Matexpo Café)

Zaterdag 14 september 2019  09u00 - 17u00

Zondag 15 september 2019  09u00 - 17u00

Meer info en het randprogramma, met o.a. seminaries ed., kan u terugvinden op de beurswebsite www.matexpo.com.

Registreer uw gratis toegangsticket met volgende link (code WEB2289) en geef uw visitekaartje af op de beursstand B74 (buiten) van Wegenbouw.be (Entreeding.com)/ACB Containers. Geen visitekaartje ter beschikking, geen probleem, formulieren zijn ter plaatse ter beschikking.

https://registration.n200.com/survey/29mfdqlxxuset?actioncode=WEB2289
https://www.matexpo.com/