Atlas 140W mobiele graafmachine voor Huverba

Gepubliceerd op 08-11-2019 17:10

Huverba, exportbedrijf van laan- en parkbomen uit Opheusden, heeft onlangs via Hans van Driel B.V. in Tiel een complet uitgeruste Atlas 140W mobiele graafmachine in ontvangst genomen.

De mobiele Atlas machines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De 140W mobiele kraan is een krachtige en veelzijdig inzetbare machine. De Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 80 KW/109 pk en dankzij het motortoerental (max. 1800 omw.min.) een laag brandstofverbruik. De circa 14,2 t wegende Atlas 140W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de geluidsarme cabine en een grote stabiliteit.

De professionals van Hans van Driel B.V. hebben deze compacte Atlas 140W afgeleverd naar de wensen en eisen van Huverba. Denk hierbij aan o.a.: Agribanden, ruitenwisser op het dak, extra gereedschapskist aan de onderwagen, hydraulische trekhaak, hefarmdemping, hydraulische snelwissel, extra werklamp in de knik, treeplank met klompenrek en machinistenpakket.

 

Over Huverba
Huverba, gevestigd in Opheusden, is een exportbedrijf van laan- en parkbomen en heesters met afzet in heel Europa. Met ruim 110 hectare vollegrond en 10 ha containerteelt in eigen productie van een zeer breed assortiment. Huverba is gevestigd in het hart van de Nederlandse boomkwekerijsector. Het kweken, dat Huverba al sinds 1930 doet, is een echte passie en staat garant voor grondige kennis van bomen en planten. Kijk op www.huverba.nl voor meer informatie.

Artikel en foto’s: Kemp

Bekijk de video

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!