Communicatie software Groen, Grond en Infra

HKA kiest met 9 nieuwe Beco kippers voor kwaliteit en groei

Publicatiedatum: 07-02-2020 16:51

Met de aanschaf van negen nieuwe Beco grondverzetkipwagens heeft HKA een forse impuls gegeven aan ons materieelpark. Alle kippers zijn uitgevoerd met een RDW-pakket, zodat ze aan de nieuwste regelgeving voldoen. Als HKA willen we namelijk werken met recent en dus veilig materieel. De meeste kippers zijn vervangingsinvesteringen, twee zijn besteld om te kunnen voorzien in de groeiende vraag uit de verhuurmarkt. Zowel met trekker-en-chauffeur verhuren wij onze kippercombinaties, maar ook als kipper alleen.

Waarom dit merk? Als het aan de chauffeurs ligt, kiezen ze allemaal een Beco. Ook bedrijfsmatig hebben we er goede ervaringen mee.

Zo zorgen de Beco kippers voor maximale prestaties bij minimale gebruikskosten gedurende de lange levensduur. Dat past ons perfect.

HKA-Nieuwkoop
HKA is een Loon- en Verhuurbedrijf uit Nieuwkoop met zo’n 30 vaste medewerkers. Er wordt continu gewerkt aan het verbeteren van haar aanbod. Jonge, nette en betrouwbare machines in combinatie met een team van professionele medewerkers. Vernieuwingen zoals luchtremmen, achteruitrijsignalen en rondom led-verlichting passen goed bij de visie van het bedrijf.