Atlas 150W voor Harteveld Infra

Gepubliceerd op 27-02-2020 17:30

Harteveld Infra uit Brandwijk heeft, via de Kemp Groep in De Meern, een zeer complete Atlas 150W mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Voor een flexibele inzet is de machine voorzien van een engcon draaikantelstuk met gripper.

De mobiele Atlas machines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 95 KW/130 pk en dankzij het motortoerental (max. 1800 omw.min.) een laag brandstofverbruik. De circa 15,6 t wegende Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de geluidsarme cabine en een grote stabiliteit.

De Kemp Groep leverde de Atlas 150W mobiele graafmachine volledig naar de wensen en eisen van de klant af. Denk hierbij aan o.a.: een engcon draaikantelstuk, brede banden, spatborden, trekhaak in het schuifblad en extra werkverlichting. Voor een perfecte uitstraling heeft Kemp de machine voorzien van professionele belettering.

Over Harteveld Infra
Harteveld Infra uit Brandwijk is voornamelijk actief in de infrastructurele werken. Wij wensen Tim Harteveld veel fijne draaiuren met deze prachtige Atlas.

Bekijk de video

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!