Communicatie software Groen, Grond en Infra

Mee naar SAIE!

Publicatiedatum: 01-08-2007 15:35
In samenwerking met Galatours organiseert BMB voor zijn lezers een dagvlucht voor een bezoek aan de Italiaanse vakbeurs SAIE in Bologna.

De beurs wordt gehouden van 24 t/m 28 oktober en meteen op de eerste beursdag kunt u aanwezig zijn. U treft in het prachtige Bologna vooral Europese fabrikanten van bouwmaterieel in de brede zin: van hijskranen en verreikers tot grondverzetmaterieel en transportmiddelen. SAIE is de grootste, nationale Italiaanse bouwvakbeurs die jaarlijks wordt georganiseerd. Meer informatie over de beurs vindt u op www.saie.it

De SAIE-beursreis start op 24 oktober om 07.00 uur vanaf Rotterdam Airport. Om plm. 10.30 uur bent u op het beursterrein en hebt u tijd tot 19.00 uur voordat de touringcar naar het vliegveld vertrekt. Om 22.45 uur landt het toestel weer in Rotterdam. De kosten bedragen € 495,-. Daarbij inbegrepen zijn de vliegreis, alle luchthavenbelastingen en toeslagen, transferkosten van vliegveld naar beursterrein v.v., een entreekaart, een lichte maaltijd tijdens de terugvlucht en Nederlandse reisbegeleiding. Een reis- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen.

U kunt online boeken via www.galatours.nl of via telefoonnummer +31(0)36 530 24 01. Als u geïnteresseerd bent, boek dan tijdig want het aantal plaatsen is beperkt.