Mee naar SAIE!

Gepubliceerd op 01-08-2007 15:35
In samenwerking met Galatours organiseert BMB voor zijn lezers een dagvlucht voor een bezoek aan de Italiaanse vakbeurs SAIE in Bologna.

De beurs wordt gehouden van 24 t/m 28 oktober en meteen op de eerste beursdag kunt u aanwezig zijn. U treft in het prachtige Bologna vooral Europese fabrikanten van bouwmaterieel in de brede zin: van hijskranen en verreikers tot grondverzetmaterieel en transportmiddelen. SAIE is de grootste, nationale Italiaanse bouwvakbeurs die jaarlijks wordt georganiseerd. Meer informatie over de beurs vindt u op www.saie.it

De SAIE-beursreis start op 24 oktober om 07.00 uur vanaf Rotterdam Airport. Om plm. 10.30 uur bent u op het beursterrein en hebt u tijd tot 19.00 uur voordat de touringcar naar het vliegveld vertrekt. Om 22.45 uur landt het toestel weer in Rotterdam. De kosten bedragen € 495,-. Daarbij inbegrepen zijn de vliegreis, alle luchthavenbelastingen en toeslagen, transferkosten van vliegveld naar beursterrein v.v., een entreekaart, een lichte maaltijd tijdens de terugvlucht en Nederlandse reisbegeleiding. Een reis- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen.

U kunt online boeken via www.galatours.nl of via telefoonnummer +31(0)36 530 24 01. Als u geïnteresseerd bent, boek dan tijdig want het aantal plaatsen is beperkt.

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!