Communicatie software Groen, Grond en Infra

2 Bijzondere Scania's

Publicatiedatum: 31-07-2008 13:28
Scania heeft onlangs twee nieuwe trucks geleverd aan Kuipers Funderingstechnieken BV te Lemmer. De eerste truck is een Scania P420CB10x4. Het tweede voertuig betreft een Scania P340CB6X2HNA. De beide voertuigen zijn afgeleverd door Scania Joure.

Er is gekozen voor de Scania P420CB10x4 omdat de cabinehoogte zeer gering is en daarnaast is het voertuig compleet luchtgeveerd voor een goede asbelasting. Met deze truck kan Kuipers b.v. gieken van heistellingen op een veilige en verantwoordelijke manier over de weg transporteren. Met deze nieuwe aanwinst heeft het bedrijf één trekker- dieplader van Scania in het wagenpark. De Scania P340CB6X2HNA is een bakwagenchassis met een beton - pomp/boor opbouw.

Kuipers Funderingstechnieken is in 1963 opgericht als dragline-verhuurbedrijf door Jochum Kuipers. Het bedrijf zal dit jaar 45 jaar bestaan. In 1972 is het bedrijf in handen van zijn zoons Frank en Harry Kuipers gekomen. De derde generatie, in de persoon van Matthys Kuipers, is sinds kort ook aan de slag gegaan bij dit familiebedrijf. Vanwege de speciale functie van de Scania is de cabinehoogte totaal 2700 mm en heeft het voertuig zelf een extra laag gewicht. Ook heeft Scania in eigen beheer de vijfde as en de bok en schotel opgebouwd bij Scania Groningen.

 

Door continu innovatief bezig te zijn, kan er adequaat ingespeeld worden op ontwikkelingen. Het machinepark van Kuipers wordt zo continu onderhouden en verbeterd. “Wij hebben voor een Scania gekozen gezien de mogelijkheden van de op-en aanbouw van speciale componenten, waardoor de Scania perfect aansluit op onze wensen” aldus Harry Kuipers, Algemeen Directeur van Kuipers Funderingstechnieken BV.

 

Goede zorg voor medewerkers en bij het werk betrokken derden is een belangrijk punt in de beleidsvoering van Kuipers b.v. Daarnaast is het belangrijk voor de medewerkers om te kunnen rijden in een veilige truck. Alle medewerkers zijn VCA gecertificeerd, wat staat voor Veiligheids Checklist voor Aannemers. De Scania P340 en P420 sluiten nauw aan op alle eisen en geven de chauffeur een comfortabele en veilige werkomgeving.

 

www.kuiperslemmer.nl

De nieuwe Scania P340 en P420 klaar voor vertrek bij Kuipers Funderingstechnieken BV.De nieuwe Scania P340 en P420 klaar voor vertrek bij Kuipers Funderingstechnieken BV.