Communicatie software Groen, Grond en Infra

10x MF voor Zuurmond Groen BV

Publicatiedatum: 07-02-2009 13:58
Op vrijdag 30 januari j.l. werd door firma Wim van Breda uit Geldermalsen 7 nieuwe Massey Ferguson tractoren afgeleverd bij Zuurmond Groen BV te Beesd. Binnenkort volgen er nog 3, echter voorzien van een Herder maaiarm.
Zuurmond Groen BV is een aannemersbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in maaien van bermen, taluds, dijken en watergangen. Uitvoering van baggerwerkzaamheden, het aanleggen en onderhouden van beplantingen, het onderhouden van wegen met daarbij benodigde verkeersmaatregelen behoren eveneens tot de hoofdactiviteiten.

Bij al deze werkzaamheden kan Zuurmond voor service en onderhoud terecht bij Wim van Breda BV. Dit is een toonaangevende leverancier van tractoren, machines en werktuigen voor weg-, berm- en slootonderhoud.

In de zomer van 2008 besloot Gerrit Zuurmond 10 stuks nieuwe Massey Ferguson tractoren aan te schaffen. De eerste 7 werden onlangs afgeleverd aan de Katijdeweg in Beesd. Naast Dick en Wim van Breda was ook MF rayonmanager Marc de Haan van MechaTrac BV aanwezig bij de overhandiging van de 3x MF5435, 1x MF6455 en 3x MF6480. Nog eens 3 stuks MF6480 tractoren, speciaal uitgevoerd met Panoramic cabine, worden binnenkort met opgebouwde Herder maaiarm geleverd.


Wim van Breda (links) en Gerrit Zuurmond (rechts)Wim van Breda (links) en Gerrit Zuurmond (rechts)