Communicatie software Groen, Grond en Infra

Komatsu PW140-7 voor Loonbedrijf Wim ten Klooster te Hasselt

Publicatiedatum: 15-04-2009 15:23
Ten Klooster, een breed inzetbaar agrarisch dienstverlenend- en grondverzetbedrijf, heeft al vele jaren Komatsu materieel als haar machinepark. Recent nam Harmen ten Klooster de nieuwe Komatsu PW140-7 bandengraafmachine met tweedelige giek in ontvangst van Bia Accountmanager Bart Radema.
Ten Klooster is al enkele jaren actief op het gebied van het machinaal aanbrengen van verschillende soorten bestrating. Mede door de richtlijn van de arbeidsinspectie, welke het machinaal bestraten onder bepaalde omstandigheden verplicht stelt, kan Ten Klooster met de jarenlange ervaring inspelen op de groeiende vraag naar het machinaal bestraten. Net als de opdrachtgever voor het huidige project in Wijk bij Duurstede, de Driebergse Weg- en Waterbouw (DWW) uit het gelijknamige Driebergen, neemt Ten Klooster geen afwachtende houding aan maar probeert voorop te lopen in de ontwikkelingen.

De nieuwe Komatsu PW140-7 is te voorzien van een vacuüm W.O.S. systeem® voor het verwerken van straatstenen, inritblokken, stoeptegels, trottoirbanden etc. Overige machine specificaties;
- krachtige doch brandstofefficiënte KOMATSU TierIII motor
- KOMTRAX ®, het exclusieve Komatsu fleetmanagement systeem
- Turbo II voorfilter
- automatisch vetsmering systeem van Vogel
- ergonomische en ruime cabine voor de machinist
- tweedelige giek : 2,5 meter
- HCU-C, hydraulische snelwissel Eurosteel
- Trelleborg banden 620x50x22,5
- volledige werkverlichting en twee gereedschapskisten


De nieuwe PW140-7 voorzien van vacuüm systeem aan het werk bij het plaatsen van trottoirbanden.De nieuwe PW140-7 voorzien van vacuüm systeem aan het werk bij het plaatsen van trottoirbanden.