Multifunctioneel nevelkanon voor Van Dalen

Gepubliceerd op 30-04-2009 16:30
In samenwerking met MB Dustcontrol BV uit Leiden heeft van Dalen uit Huissen onlangs een multifunctioneel nevelkanon in ontvangst genomen.
De Spraystream 70, welke het grootste type is die MB Dustcontrol BV nu produceert, is gemonteerd op een schamelwagen en deze is tevens voorzien van een generator om het nevelkanon van energie te voorzien.

De Spraystream 70 heeft een bereik van 70 meter en in combinatie met een 360 graden rotatie functie kan er totaal 15.000 m3 oppervlak verneveld worden.

Er is gekozen voor een multifunctionele machine welke voorzien is van afstandbediening en frequentiesturingen. Met deze frequentiesturingen kan de afstand en de hoeveelheid water worden geregeld, zodat deze kan worden ingezet bij het slopen van hoogbouw, laagbouw en op de recycling locatie op de vestiging Looveer in Huissen.

Op dit moment wordt de machine ingezet op een sloopwerk in Arnhem. Volgens de eerste berichten voldoet de machine geheel naar de wensen van Van Dalen BV.

www.vandalenbv.nl
Dhr. B. (Ben) van Fruchten verkoper en links: Dhr. D. (Dick) van Dalen)Dhr. B. (Ben) van Fruchten verkoper en links: Dhr. D. (Dick) van Dalen)

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!