Communicatie software Groen, Grond en Infra

Klaar voor de toekomst!

Publicatiedatum: 25-05-2009 17:25
Op zaterdag 23 mei jl. was het met meer dan 3.000 bezoekers een drukte van jewelste op het terrein van Barend Kemp B.V. in De Meern. Het mooie weer, de grote hoeveelheid nieuwe machines, de unieke faciliteiten en alle andere ingrediënten waren samen goed voor een zeer succesvol open huis.
Op vrijdag 22 mei werd de nieuwbouw, onder het oog van een keur aan vrienden, bekenden, familieleden en overige genodigden, op spectaculaire wijze in gebruik genomen. Met lovende woorden voor het personeel, leveranciers en klanten werd de kracht en het succes van Kemp door Ben Kemp op persoonlijke wijze verwoord. De historie van Kemp word op fotopanelen in de nieuwe presentatieruimte in één oogopslag duidelijk gemaakt. Na afloop van het officiële gedeelte was er voor een ieder ruimte en tijd om de nieuwbouw inclusief het overdekte demoterrein te bewonderen.

Op zaterdag stonden de poorten open voor het grote publiek. De opkomst was enorm! De machines in de overdekte zandbak kregen geen rust en hebben de hele dag volop gedraaid. Ook de jongste machinisten konden hun hart ophalen in de voor hen speciaal ingerichte zandbak met elektrische graafmachines. Onder het genot van een frietje, broodje hamburger, poffertjes of een verfrissend ijsje keken de mensen hun ogen uit en genoten volop van al het moois dat Kemp presenteerde.
Alle onderdelen van Kemp hadden de deuren geopend en gaven de belangstellenden een unieke blik achter de schermen.

Met de introductie van de nieuwe IHI Spinhoogwerkers en de mogelijkheid om met een hoogwerker van Nagano omhoog te gaan was voor velen een reden om ook hier een kijkje te gaan nemen. Kemp Hoogwerkers heeft zich prima kunnen presenteren en veel mensen kunnen overtuigen van de nieuwe kwaliteitsproducten van Kemp.

Naast de nieuwe hoogwerkers was er nog een noviteit te bewonderen. De Bens Hurricane (grind)zuigmachine is nieuw binnen het leveringsprogramma van Kemp. De machine is in eerste instantie bedoeld om het grind tussen de bielzen van een spoorlijn op te zuigen. Ook het opzuigen van grond en zand om kabels bloot te leggen is een toepassing van dit nieuwe product. 

Al met al heeft Kemp een zeer positief geluid laten horen en kan terugkijken op een geslaagd evenement. Via deze weg wil Kemp dan ook alle bezoekers hartelijk bedanken voor hun interesse.

www.barendkemp.nl