Communicatie software Groen, Grond en Infra

Marfo Wissenkerke neemt Hitachi ZX140W-3 2P in gebruik

Publicatiedatum: 13-07-2009 10:15
Gebr. Pladdet BV uit Biervliet leverde opnieuw een Hitachi ZX140W-3 mobiele graafmachine af in Zeeland. Deze keer betrof het de aflevering van een bijzonder complete machine. Vanwege de veelzijdige inzet is de machine voorzien van alle opties.

Zo is de machine voorzien van een SMP draaikantelstuk, alle hydraulische functies voor hamer/schaar, sorteergrijper en een aparte functie voor een vacuüminstallatie en een maai-installatie. Doordat de bedieningshendels van de mobiele HITACHI graafmachines standaard zijn voorzien van een proportionele bediening voor kantelen en roteren is de bediening van het SMP draaikantelstuk perfect en gelijktijdig te doseren. Om de machine nog verder kompleet te maken, is deze voorzien van Alliance enkelluchtbanden, spatborden voor en achter, luxe Grammer Actimo luchtgeveerde stoel en een extra camera in het rechter voorscherm.

 

Uit eigen fabriek leverde Gebr. Pladdet BV een afwerkbak, puinbak, sleuvenbak, palletframe, sorteergrijper die vanwege het gemonteerde draaikantelstuk uitgevoerd is zonder draai-inrichting en een hydraulische stenenklem. 

www.marfokraanverhuur.nl