Communicatie software Groen, Grond en Infra

Eerste Ahlmann 3-in-1 leveller met tonrondte afgeleverd

Publicatiedatum: 07-11-2009 08:10
Tijdens de 'Dag van de Straatmaker' in Dronten, werd de eerste Ahlmann AZ150e plus 3-in-1 leveller met tonrondte afgeleverd aan Bastiaan Infra uit Wezep.
Ahlmann AZ 150 eAhlmann AZ 150 e

Ahlmann Nederland was een van de bedrijven die zich op het plein voor De Meerpaal presenteerde en maakte meteen van de gelegenheid gebruik om een nieuwe Ahlmann zwenklader AZ 150e af te leveren aan Bastiaan Infra b.v. uit Wezep. De heer Bastiaan is landelijk bestuurslid van de OBN en een van de 'huisaannemers' van de gemeente Dronten.

De AZ 150e zwenklader werd compleet afgeleverd met een Ahlmann 3-in-1 leveller. Deze leveller is tevens de eerste welke uitgerust is met een tonrondte (ronding van de weg) van 2,5%. Op een paar vrachten zand konden een aantal mogelijkheden gedemonstreerd worden zoals; verkanting, afschot, tonrondte en hoekverstelling.

Ook de aangevoerde Mecalac 714MW met vacuüminstallatie trok veel aandacht van de aanwezige bezoekers. Met de vacuüminstallatie kunnen verschillende legpatronen en materialen (betonklinkers, tegels, bedrijfsvloerplaten) verwerkt worden. Een van de kenmerken van de 714MW is het grote bereik van kortbij tot veraf. Bovendien is de machine voor een 13,5 tonner mooi compact.

www.ahlmann.nl

Eerste Ahlmann 3-in-1 leveller met tonrondte afgeleverd bij Bastiaan Infra b.v. uit WezepEerste Ahlmann 3-in-1 leveller met tonrondte afgeleverd bij Bastiaan Infra b.v. uit Wezep