Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kato HD820-V LC rupsgraafmachine voor De Wilde uit Vijfhuizen

Publicatiedatum: 12-12-2009 07:30
De Wilde Infra & Cultuurtechniek B.V. uit Vijfhuizen heeft onlangs een nieuwe KATO HD820-V LC in ontvangst genomen. De Wilde is een zelfstandige aannemer die zich, al meer dan 38 jaar, richt op het uitvoeren van werkzaamheden in de sport- en cultuurtechniek, GWW, verhuur van materieel en levering van materialen.
21.5 tons rupskraan 21.5 tons rupskraan

Deze ca. 21,5 ton wegende rupsgraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, sloop- en sorteerfunctie, kruisbediening, slangbreukbeveiliging op hef- en knikcilinder, treeplanken links en rechts, extra werkverlichting en een kettingkist. Tevens is de KATO afgeleverd met een brede bak van 2.100 mm. Door de reclameafdeling van Kemp is de machine voorzien van bedrijfsbelettering.

De 820-V heeft een moderne motor welke zich kenmerkt door een laag brandstofverbruik en een laag geluidsniveau. Met een vermogen van 160 pk en een bakkracht van 159 kN is deze KATO HD820-V LC een uitstekende aanvulling voor De Wilde.

www.ljdewilde.nl

Kato HD820-V LC rupsgraafmachine voor De Wilde uit VijfhuizenKato HD820-V LC rupsgraafmachine voor De Wilde uit Vijfhuizen