Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 60N minigraver voor Van den Heuvel uit Ouderkerk ad IJssel

Publicatiedatum: 12-02-2010 12:15
A. van den Heuvel Loonwerken uit Ouderkerk aan den IJssel heeft onlangs bij Barend Kemp in De Meern uit handen van Arthur Plomp een nieuwe IHI 60N midigraver in ontvangst genomen.
IHI rupsgraafmachineIHI rupsgraafmachine

Deze 6 ton wegende rupsgraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, slangbreukbeveiliging, sorteer functie, lange lepelsteel, proportionele bediening, bovenuitlaat en extra werkverlichting. De machine is afgeleverd met een dieplepelbak en een brede bak van Pladdet en door de reclameafdeling van Kemp voorzien van bedrijfsbelettering.

De derde generatie van dit type voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een graafmachine in deze gewichtsklasse kan stellen. Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 57 pk en een opbreekkracht van 37 kN.

André van den Heuvel werkt al negen jaar voor zichzelf, heeft één man personeel en gaat met deze nieuwe machine voornamelijk werkzaamheden verrichten voor Arma Infra B.V.

www.barendkemp.nl

IHI 60N minigraver voor Van den Heuvel uit Ouderkerk ad IJssel IHI 60N minigraver voor Van den Heuvel uit Ouderkerk ad IJssel