Communicatie software Groen, Grond en Infra

JCB JS 145 W voor Den Hartog uit Hei en Boeicop

Publicatiedatum: 06-03-2010 07:40
Afgelopen week kreeg Ingeborg (directielid) van Verhuurbedrijf Aart den Hartog B.V. uit uit Hei en Boeicop, de sleutel overhandigd van verkoopadviseur Harm Deckers van JCB, van een nieuwe JS145w.
JCB bandenkraanJCB bandenkraan

De wielkraan is in overleg met de machinist Jacco voorzien van de laatste snufjes. Zo is deze unieke kraan o.a. uitgerust met LED-verlichting, spatborden, vandalismekit, lastcompensatie en is gespoten in blanke lak.

Het doel van Verhuurbedrijf Aart den Hartog B.V. is jaarlijks het machinepark uit te breiden met een nieuwe JCB-kraan. Naast bovengenoemde kraan heeft het verhuurbedrijf eveneens een 5-tons, 8-tons en 23 tons op rupsen, alsmede een 13-ton mobiele kraan. Er is wederom voor JCB gekozen, omdat service en kwaliteit hoog in het vaandel staan bij JCB.

De mogelijkheid bestaat dat u deze machine aan het werk ziet in de regio Rotterdam waar deze door L.A.W. Tol B.V. verhuurd is aan M.N.O. Vervat B.V..

www.jcb.nl

JCB JS 145 W mobiele graafmachine voor Verhuurbedrijf Aart den Hartog uit Hei en BoeicopJCB JS 145 W mobiele graafmachine voor Verhuurbedrijf Aart den Hartog uit Hei en Boeicop