JCB JS145W mobiele kraan voor Verhoef uit Nijkerk

Gepubliceerd op 19-03-2010 08:05
Onlangs heeft loonbedrijf M. Verhoef uit Nijkerk een nieuwe JCB JS145W mobiele kraan in gebruik genomen. Loonbedrijf M. Verhoef heeft een jarenlange ervaring met diverse JCB machines.
JCB JS 145 W kraanJCB JS 145 W kraan

Mede door de bewezen kwaliteiten van eerdere machines, het werkgemak, de luxe en overzichtelijke cabine is ook nu weer voor een JCB gekozen. De nieuwe JCB JS145W kraan is onder andere uitgerust met: spatbordenset, extra werklampen, 2 zwaailampen, brede banden, extra spiegels, aangepast schuifbord met dubbele trekhaak, blanke lak en stootbalk op contragewicht.

Het machinepark van M. Verhoef B.V. bestaat uit minigravers van 1 t/m 7 ton, rupskranen van 12 t/m 23 ton, shovels van 400 t/m 2200 liter en mobiele kranen van 14 t/m 18 ton. Deze machines kunnen worden voorzien van diverse hulpstukken zoals een overdrukunit, stenenklem, rotorsorteergrijper, maaikorf, kantelbak en bakken in diverse soorten en maten. Voor transport van grond over een korte afstand hebben zij tractoren met getrokken dumpers, die een inhoud hebben van 15 m3.

www.mverhoef.nl
JCB JS145W mobiele graafmachine voor M. Verhoef uit NijkerkJCB JS145W mobiele graafmachine voor M. Verhoef uit Nijkerk

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!