Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kubota KX41-3 V minigraver voor Puts uit Brunssum

Publicatiedatum: 14-04-2010 09:35
Gebr. Puts Groenbeheer en Loonwerk uit Brunssum ontving onlangs van Kubota dealer Intrak Voerendaal BV, een nieuwe Kubota KX41-3 V. De Gebr. Puts schafte de nieuwe Kubota aan voor werkzaamheden zoals aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen, parken, natuur, bos, en landschap.
Kobuta rupsminigraverKobuta rupsminigraver

De Kubota KX41-3V mini rupskraan werd door Intrak voorzien van een GP snelwissel en diverse graafbakken en verder met  een  kantelbak en een sorteergrijper.  Dit is nu de tweede Kubota die Intrak Voerendaal BV aan het jonge bedrijf, de gebr. Puts, mocht afleveren.

Puts Groenbeheer en Loonwerk is in 2007 opgericht door Guido en Christiaan Puts. De visie van Puts groenbeheer en loonwerk is om iedereen te kunnen laten genieten van een groene leefomgeving. Als bedrijf zetten de gebroeders dan ook zo breed mogelijk in om het groen in haar omgeving er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien, geheel naar wens van de klant. Loonwerk staat bij de gebroeders Puts niet alleen voor het werk dat gedaan kan worden voor klanten die wel alles in eigen hand willen houden maar niet die kennis en/of handen te kort komen om hun idee werkelijkheid te laten worden.

www.intrak.nl

Kubota KX41-3 V minigraver voor Gebr. Puts Groenbeheer en Loonwerk uit Brunssum Kubota KX41-3 V minigraver voor Gebr. Puts Groenbeheer en Loonwerk uit Brunssum