Communicatie software Groen, Grond en Infra

De Schans presenteert Knikmops 250 op TKD

Publicatiedatum: 20-04-2010 11:30
De Schans BV gaat dit jaar op de T.K.D. uiteraard de nog redelijk nieuwe Knikmops type 250 presenteren die ondanks een laag eigen gewicht (2.400 kg) een volle pallet (1800 kg) machinale gepakketteerde klinkers kan tillen. Zelfs in een geknikte stand is de last goed en veilig te verplaatsen.
Pakket stenenPakket stenen

Ook wordt er een Knikmops type 130 gedemonstreerd met een 350 m3 vacuümpomp om alle soorten klinkers en verbanden met vacuüm te kunnen leggen.

Nieuw is de mogelijkheid om een keuze te maken tussen de oude vertrouwde Sauerpomp of een nieuw model Bosch Rexrothpomp. De nieuwe pomp kan door een toerental afhankelijke regeling van de hoofdpomp het maximale uit de Knikmops halen, ongeacht of je nu stapvoets, half gas of vol gas aan het werken bent. Dit geldt zowel voor de Knikmops type 90 en 130. De Knikmops uitgerust met de Bosch Rexrothpomp is ook voorzien van een “inch pedaal” waarmee je na het intrappen hiervan de Knikmops met een hoog toerental heel langzaam kunt laten rijden. Dit is vooral erg handig voor het werken met bijv. een roterende veegmachine of om “even snel” de bak in de hoogste stand te krijgen zonder de machine in de “vrij” stand te zetten.

www.deschansbv.nl

De Schans uit Hedel presenteert Knikmops 250 op TKD BarneveldDe Schans uit Hedel presenteert Knikmops 250 op TKD Barneveld