Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD515MR voor Vessies Infra BV uit Lisse

Publicatiedatum: 13-05-2010 08:45
Vessies Infra BV, onderdeel van de Wijnhout Groep uit Lisse, vertegenwoordigd door Ad Wijnhout, heeft uit handen van Arthur Plomp, vertegenwoordiger bij Barend Kemp, een nieuwe KATO HD515MR in ontvangst genomen.
A. Wijnhout G.W.W. B.V.A. Wijnhout G.W.W. B.V.

Deze compacte rupsgraafmachine is zeer ruim uitgerust met alles wat het werken voor een machinist plezierig maakt. Met een vermogen van 95 pk en een bakkracht van 98 kN is dit een prima aanvulling voor Vessies Infra. De Kato zal de komende drie jaar voornamelijk worden ingezet op een groot project op het eiland De Kaag. Deze grote opdracht omvat het vervangen van rioleringen en straatwerk. Het specialisme op het gebied van de aanvoer van grondstoffen en materialen over water is hier dagelijks van toepassing. De nieuwe laad- en los faciliteit van Vessies speelt hier in een grote rol.

In ruim 20 jaar is de Wijnhout Groep, waar Vessies Infra onderdeel van uit maakt, uitgegroeid tot een veelzijdige aannemer. Begonnen als eenmansbedrijf, heeft de oprichter en directeur A. Wijnhout het in de loop der jaren langzaam laten groeien tot een volwassen firma in de grond-, weg- en waterbouw, die veel kennis en ervaring in huis heeft.

Vessies Infra houdt zich bezig met de aanleg van wegen en rioleringen, complete herinrichting van stedelijke structuren, de aanleg van bossen en andere natuurbouwkundige projecten, dijkverzwaringen, spoorwerken, aanleg van recreatievoorzieningen, complete sportparken, kunstgrasvelden volgens de normen van de ISA, speelplaatsen en wat u maar meer kunt bedenken op het vlak van wegen en betonbouw.

www.vessiesinfra.nl

KATO HD515MR rupsgraafmachine voor Vessies Infra BV uit LisseKATO HD515MR rupsgraafmachine voor Vessies Infra BV uit Lisse