Communicatie software Groen, Grond en Infra

Vacu-Rent overgenomen door Kemp Groep

Publicatiedatum: 01-07-2010 09:25
Met de overname van Vacu-Rent B.V. uit Benthuizen is Kemp er in geslaagd de veelvoorkomende vraag naar materieel voor machinaal straten adequaat in te vullen.
Machinaal stratenMachinaal straten

De ontwikkelingen op het gebied van machinaal straten gaan snel. De normen om de fysieke belasting te beperken zijn aangescherpt en het toezicht en handhaving op deze normen neemt hand over hand toe. De grote diversiteit aan werkzaamheden maakt de aanschaf van het juiste materieel complex. Het inhuren van dergelijk materieel is dan vaak een uitkomst.

De drie gangbare technieken gebruikt in het machinaal straten (hoog vacuüm, laag vacuüm en hydraulisch klemmen) zijn te huur bij Vacu-Rent. Vacu-Rent heeft dus voor elk straatwerkvraagstuk de juiste oplossing en is in combinatie met het complete leveringsprogramma van Huur&Stuur de ideale partner voor het huren van materieel. De klanten van Vacu-Rent gaan ook direct profiteren van deze synergie. Denk hierbij aan de ruime openingstijden. Dagelijks van 07.30 tot 20.00, vrijdag tot 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur. Daarnaast zorgen een eigen werkplaats met ervaren monteurs, een perfect serviceapparaat, de transportmogelijkheden en een jong machinepark voor een uitstekende dienstverlening. Daarnaast breidt Vacu-Rent binnenkort haar leveringsprogramma uit met herbestratingsmachines.

www.vacu-rent.nl

Vacu-Rent uit Benthuizen overgenomen door Kemp GroepVacu-Rent uit Benthuizen overgenomen door Kemp Groep