Communicatie software Groen, Grond en Infra

2x Volvo L220F voor Mechielsen in Oldehove

Publicatiedatum: 03-09-2010 09:30
De nieuwe sterke en veelzijdige Volvo L220F kan meteen aan de bak bij de SuikerUnie in Hoogkerk om tijdens de bietencampagne wekenlang bieten op te scheppen. Met de zeer grote, zes meter brede bak van 16 kuub is dit karwei voor de Volvo L220F makkelijk te klaren.
Grote Volvo shovelGrote Volvo shovel

De machine is standaard al van alle gemakken voorzien, als extra is gekozen voor CDC besturing en een automatische motorstop om brandstof te besparen. Ook zijn er extra werklampen opgezet om goed overzicht te hebben op de werkzaamheden.

Al bijna dertig jaar werkt Mechielsen met Volvo machines omdat deze allround en gemakkelijk te bedienen machines zeer goed zijn uitgerust, een hoogwaardige afwerking hebben en daardoor passen ze uitstekend bij de werkzaamheden die Mechielsen uitvoert, veelal in de provincies Groningen en Friesland en in de Noordoostpolder, maar men heeft ook langdurige projecten in Noord- en Zuid-Duitsland. Alle machinisten van Mechielsen werken graag op een Volvo. In het landbouwloon- en grondverzetwerk worden de Volvo wielladers ingezet voor kuil aanrijden en op- en overslagwerkzaamheden in de wegenbouw. Door de vele werkzaamheden worden er ook regelmatig Volvo wielladers ingehuurd van Kuiken CE Verhuur.

Cor en Leo Mechielsen runnen nu het bedrijf maar de heer Mechielsen Sr springt nog alle dagen bij waar nodig is. Het bedrijf heeft een eigen onderhoudsafdeling met drie vaste monteurs die het onderhoud verzorgen voor de meer dan tien Volvo’s waarbij men altijd terug kan vallen op de specialistische kennis Kuiken N.V.

www.mechielsen.nl

2x Volvo L220F wielladers voor  Mechielsen Oldehove uit Oldehove 2x Volvo L220F wielladers voor Mechielsen Oldehove uit Oldehove