Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 815-II M voor Van Daalen uit Pijnacker

Publicatiedatum: 25-09-2010 08:10
K.A. van Daalen heeft, onlangs uit handen van Wouter Spaan medewerker bij ETEC importeur, een nieuwe ETEC 815-II M Arti mobiele graafmachine in ontvangst genomen.
Etec mobiele kraanEtec mobiele kraan

Deze 15 Ton wegende machine is uitgerust met Hydraulische verstelgiek en schuifblad. Commonrail motor Tier III met een vermogen van 134 pk. Een opbreekkracht van 100Kn. De ruime en ergonomische cabine met climatronic biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door van Vliet voorzien van hydraulische snelwissel, bredebak, dieplepel, puinriek en palletvorken alle met omkeeroren, banden BKT 650/45 22,5 met kunststof spatborden over achterbanden, sloop/ sorteer functie, bak/ sorteer omschakeling, maaikorf functie, lastcompensator, trekhaak demontabel in schuifblad geïntegreerd met stekker, overdruk voorbereid met signalering, opklapbare treeplank, geïntegreerde camera, W2 beveiliging en extra werkverlichting. Deze completen machine in de bedrijfskleuren en belettering is een prima aanvulling voor K.A. van Daalen en ZN. B.V.

K.A. van Daalen is in 1962 als eenmanszaak opgericht door de heer K.A. van Daalen. Sinds 1990 is de heer P.J. van Daalen Directeur. K.A. van Daalen en Zn B.V. is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 28 medewerkers en ca. 30 grondverzetmachines en een eigen onderhoudsdienst.

K.A. van Daalen en ZN. B.V. richt zich vooral op de verhuur van grondverzetmachines en het uitvoeren van cultuurtechnische werken. Ook verzorgen wij de levering van zand/grond etc. Met ingang van mei 2001 is van Daalen  in het bezit van het zwaardere VCA**-certificaat.  In juni 2009 is van Daalen volgens de nieuwste kwaliteitsnorm voor ISO 9001 gecertificeerd. Van Daalen beschikt niet alleen over een enorm scala machines, het bedrijf heeft tevens een eigen werkplaats waar de machines periodiek onderhoud krijgen, zodat ze kwalitatief uitstekend op peil blijven. Bij problemen op het werk rukt een monteur met zijn servicewagen uit om ter plaatse een snelle reparatie te verrichten. Ook als er iets is met het materiaal van de klant zelf, komen de monteurs desgevraagd in actie. Van Daalen is er dus op ingesteld om snel en doeltreffend aan de wensen van de klant te voldoen. De cultuur van het bedrijf is daarom ook flexibel, positief, meewerkend en servicegericht, hierdoor is de planning van K.A van Daalen ook 24 uur per dag bereikbaar!

www.kavandaalenenzn.nl

ETEC 815-II M mobiele graafmachine voor K.A. van Daalen en Zn. B.V. uit PijnackerETEC 815-II M mobiele graafmachine voor K.A. van Daalen en Zn. B.V. uit Pijnacker