Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD1435-III LC voor Reijneveld uit Moerkapelle

Publicatiedatum: 24-09-2010 07:10
Aannemings- en Transportbedrijf J.D. Reijneveld VOF uit Moerkapelle heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern een nieuwe KATO HD1435-III LC rupsgraafmachine in ontvangst genomen.
Kato rupskraanKato rupskraan

Deze ca. 34 ton wegende rupskraan is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel (CW40) inclusief lasthaak, slangbreukbeveiliging op hef- en knikcilinder, sloopsorteerfunctie, treeplanken links en rechts van de machine, kettingkist, extra werkverlichting en een W2 startonderbreker. Tevens is deze machine door Studio Infra, onderdeel van de Kemp Groep, voorzien van bedrijfsbelettering. Hierdoor was de machine direct inzetbaar na aflevering. Met een vermogen van 249 pk en een bakkracht van 233 kN is deze KATO HD1435-III LC een uitstekende aanvulling voor Reijneveld.

Reijneveld voert voornamelijk werkzaamheden uit op het gebied van grond- en sloopwerken. Ook rioleringswerk behoort tot de werkzaamheden. Reijneveld is daarnaast gespecialiseerd in exceptioneel transport.

www.jdreijneveld.nl

KATO HD1435-III LC rupsgraafmachine voor J.D. Reijneveld VOF  uit MoerkapellKATO HD1435-III LC rupsgraafmachine voor J.D. Reijneveld VOF uit Moerkapell