Communicatie software Groen, Grond en Infra

3X IHI voor HKA Kempen uit Nieuwkoop

Publicatiedatum: 29-11-2010 11:25
HKA-Nieuwkoop Loon- en Verhuurbedrijf heeft onlangs drie nieuwe IHI minigraafmachines in ontvangst genomen. Tweemaal een IHI 38N en één maal een IHI 60N midigraver.
IHI voor HKAIHI voor HKA

Deze IHI mini graafmachines zijn voorzien van vele extra’s en afgeleverd met twee bakken en een puinriek. Door de reclameafdeling van Kemp zijn deze machines voorzien van bedrijfsbelettering. Hierdoor waren de machines direct na levering inzetbaar.
 
De IHI 38N heeft een eigen gewicht van 3,6 ton, een motorvermogen van 27,3 pk en een opbreekkracht van 26,5 kN. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine, veel kracht en souplesse door een variabele pompopbrengst en de extra hydraulische functie (63,1 ltr.).

Deze 5,5 ton wegende rupsgraafmachine (basis 55N) is van alle gemakken voorzien en voldoet ook aan alle eisen die een moderne machinist aan een graafmachine in deze gewichtsklasse kan stellen. Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 55,5 pk en een opbreekkracht van 37 kN is deze machine een prima aanvulling voor HKA.

HKA-Nieuwkoop Loon- en Verhuurbedrijf is begonnen als agrarisch loonbedrijf. De werkzaamheden bestonden uit bemesten, grasoogsten en grasland verbetering. Om de rustige perioden op te vangen werd er naast agrarisch werk steeds meer werk verricht in de grondverzetsector. In de huidige situatie bestaan de werkzaamheden voornamelijk uit agrarisch- en grondverzetwerk.

Voor meer info en foto's: www.kempgroep.nl

www.hka-nieuwkoop.nl

2X IHI 38N  en IHI 60N voor Loon- en Verhuurbedrijf Kempen B.V. uit Nieuwkoop2X IHI 38N en IHI 60N voor Loon- en Verhuurbedrijf Kempen B.V. uit Nieuwkoop