ETEC 814-II en 815-II M voor VEMA uit Schiedam

Gepubliceerd op 28-01-2011 07:45
VEMA Schiedam BV heeft een nieuwe ETEC 814-II en 815-II M mobiele graafmachine uit handen van Wouter Spaan, medewerker bij ETEC, in ontvangst genomen.
ETEC 814-II en 815-II METEC 814-II en 815-II M

Deze 14 en 15 ton wegende bandenkranen zijn uitgerust met Mono en hydraulische verstelgiek met schuifblad. Commonrail motor Tier III met een vermogen van 134 pk. Een opbreekkracht van 100Kn. De ruime en ergonomische cabine met climatronic biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door Van Vliet voorzien van hydraulische snelwissel en bredebak omkeerbaar van Pladdet, sloop/ sorteer functie, Agri en Trellerborg banden, Vooruit achteruit op joystick hendel, lastcompensatoir, geïntegreerde trekhaak in schuifblad met stekker, W2 beveiliging, camerasysteem op ballast en ingebruikname keuring door TUV Nederland. Deze complete machines met bedrijfsbelettering zijn een prima aanvulling voor VEMA Schiedam BV.
 

Vema Schiedam BV beschikt over een uitgebreide vloot van moderne grondverzetmachines welke inclusief hulpmateriaal en personeel ingehuurd kunnen worden.

www.vemabv.nl
ETEC 814-II en 815-II M mobiele graafmachines voor Vema Schiedam BV uit SchiedamETEC 814-II en 815-II M mobiele graafmachines voor Vema Schiedam BV uit Schiedam

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!