Scania G 400 6X6 voor Grondweg uit Lochem

Gepubliceerd op 02-03-2011 07:35
Grondweg B.V. in Lochem heeft een nieuwe Scania G 400 in gebruik genomen. De 6x6 vrachtwagen wordt door alle wielen aangedreven en biedt hiermee een grote mate van flexibiliteit en uitstekende terreinvaardigheden.
Scania G 400 XPI 6x6Scania G 400 XPI 6x6

Verder zorgen alle interieur- en exterieurkenmerken van de vernieuwde G-serie voor veel comfort en een robuuste uitstraling. Aflevering vond plaats door de Scania vestiging in Deventer. De nieuwe vrachtwagen is voorzien van een 400pk / 2100 Nm sterke Scania XPI motor. Hiermee voldoet Grondweg B.V. aan de Euro 5 norm zonder de toevoeging van AdBlue. De ruime CG16 cabine heeft een fraaie uitstraling en biedt extra ruimte achter de stoelen. Verder is de auto voorzien van naafreductie en een kabelafzetsysteem voor het transport van ondermeer zand, grond en puin.

Grondweg B.V. is een voornamelijk regionaal opererend bedrijf in de GWW sector. De werken lopen uiteen van het grondwerk van een woning tot het ontwerpen en uitvoeren van complete bestemmingsplannen. Qua kwaliteit en veiligheid wordt voldaan aan zowel de ISO- als VCA- certificering en is het een SBW erkend leerbedrijf. Een traditioneel aannemersbedrijf met een innovatieve visie en verassend veelzijdige mogelijkheden.

www.grondweg.nlwww.sturrislaren.nl
De nieuwe Scania G400 XPI 6x6 van Grondweg B.V. in LochemDe nieuwe Scania G400 XPI 6x6 van Grondweg B.V. in Lochem

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!