Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hanix H55DR midigraver voor Wielink uit ’t Harde

Publicatiedatum: 11-03-2011 08:10
Onlangs heeft Lmb Wielink te Oosterwolde een nieuwe H55DR midigraver uitgeleverd aan Grondverzetbedrijf E. Wielink te ’t Harde. De Hanix H55DR midigraver is voorzien van hydr. snelwissel, 3 ton’s lasthaak & slangbreukventielen.
Hanix H55DR minigraverHanix H55DR minigraver

Het grondverzetbedrijf is begonnen als eenmansbedrijf met het verhuren van een Hanix H75C midigraver incl. machinist. Inmiddels is het grondverzetbedrijf doorgegroeid en beschikt het over een vaste medewerker, die met de nieuwe Hanix H55DR minigraver gaat draaien.

Het grondverzetbedrijf verzorgt alle soorten grondwerken zoals: het aanleggen van tuinen & terreinen, rioolwerk enz. Op dit moment beschikt het bedrijf over 2 Hanix minigravers met vrachtauto, een shovel en trekker met dumper. “De groei zit er in maar de kwaliteit van het werk moet net zo goed zijn en blijven als de machines er uitzien”, aldus eigenaar E. Wielink.

Om de minigraver optimaal te kunnen gebruiken zijn er diverse opties gemonteerd wat de productiviteit en veiligheid laat toenemen. Al met al heeft E. Wielink een zeer complete H55DR midigraver aangeschaft waar men de komende tijd mee vooruit kan.

www.geert-jandekok.com

Hanix H55 DR midigraver voor Grondverzetbedrijf E. Wielink uit ’t HardeHanix H55 DR midigraver voor Grondverzetbedrijf E. Wielink uit ’t Harde