Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 160W voor Van Wijk uit Montfoort

Publicatiedatum: 26-04-2011 09:15
Loonbedrijf J.A.W. van Wijk & Zn uit Montfoort, heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern een nieuwe Atlas 160W mobiele graafmachine in ontvangst genomen.
Atlas 160 bandenkraanAtlas 160 bandenkraan

Deze 16,7 ton wegende mobiele graafmachine is door Kemp volledig opgebouwd naar de wensen en eisen van de klant. Denk hierbij aan o.a.: extra functies, proportionele bediening, slangbreukbeveiliging, startonderbreker en extra werkverlichting. De reclameafdeling van de Kemp Groep heeft de machine voorzien van belettering.

Loonbedrijf J.A.W. van Wijk & Zn. heeft de machine uit laten rusten met een Verachtert kantelstuk (Powertilt).  Met dit uitrustingsstuk wordt manoeuvreren een basishandeling en is de machine zeer breed inzetbaar. De Powertilt heeft zich reeds in diverse markten bewezen en is voor de grondverzet een product van formaat. Tevens is de specialiteit van Van Wijk het zagen en snoeien van bomen en struiken waarbij deze Powertilt uitstekend tot zijn recht komt.

De herintroductie van Atlas heeft het merk geen windeieren gelegd. Het vertrouwen in de techniek en de uitstraling van Atlas in combinatie met de service en after-sales van Kemp heeft al veel klanten kunnen overtuigen.

www.kemp-groep.nl

Atlas 160 W mobiele graafmachine voor J.A.W. van Wijk & Zn. uit MontfoortAtlas 160 W mobiele graafmachine voor J.A.W. van Wijk & Zn. uit Montfoort