Communicatie software Groen, Grond en Infra

MAN diepladercombinatie voor Konijn uit Wijdewormer

Publicatiedatum: 24-05-2011 13:20
Konijn Bouwmachines B.V. heeft een nieuwe transportcombinatie in gebruik genomen. De trekker, een MAN 8 x 4 zwaartransporttrekker geleverd door de MAN-dealer B.T.S. uit Wognum.
55 ton laadvermogen55 ton laadvermogen

De Faymonville pendelas dieplader heeft 3-aslijnen, waardoor voor de wet 6-assig wat resulteert in een hoger laadvermogen van 55 ton. De laadvloer kan men in zijn geheel op de grond laten zakken wat voordelen bied bij het laden en de vloer kan 60 cm. opgeheven worden. De gehele dieplader is gestraald en gemetalliseerd. De MAN trekker heeft een vermogen van 540 PK en is verder uitgevoerd met een weeginstallatie die afleesbaar is in de cabine verder heeft de trekker een imposanter uiterlijk gekregen door veel RVS opbouw. Kortom een opvallende nieuwe verschijning op de Nederlandse wegen en een prachtig mooi visitekaartje voor de Konijn bedrijven.

Konijn is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van nieuwe en gebruikte grondverzetmachines, daarnaast is men ook actief in de verhuur van grondverzetmachines, dit wordt uitgevoerd door het zusterbedrijf Loon- & Verhuurbedrijf Niek Konijn B.V. Tevens worden transporten uitgevoerd voor derden.

www.konijn.com
www.niekkonijn.nl

MAN diepladercombinatie voor Konijn uit WijdewormerMAN diepladercombinatie voor Konijn uit Wijdewormer