Communicatie software Groen, Grond en Infra

3X IHI voor Van Engelen uit Nunspeet

Publicatiedatum: 28-05-2011 08:10
Van Engelen BV uit Nunspeet, specialist in tractoren, landbouw- en grondverzetmachines, heeft onlangs twee nieuwe IHI 19VXT en een IHI 38N minigraafmachine in ontvangst genomen en geleverd aan verschillende klanten.
Kemp GroepKemp Groep

De 19VXT kenmerkt zich door een vermogen van 14,3 pk en een opbreekkracht van 16 kN. De IHI 38N voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een graafmachine in deze gewichtsklasse kan stellen. Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 27,3 pk en een opbreekkracht van 26,5 kN.

De professionals van Kemp hebben de IHI 38N o.a. voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, lange lepelsteel (extra 300mm), extra functies, proportionele bediening, extra werkverlichting en een  luxe stoffen stoel. De IHI 19VXT is voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, extra werkverlichting en afgeleverd met extra bakken. Alle machines zijn BMWT-gekeurd. 

Het familiebedrijf Van Engelen BV is opgericht in 1974 en als het om landbouwmechanisatie gaat behoort Van Engelen BV tot één van de grotere bedrijven van Nederland. Op het gebied van verkoop en verhuur van tractoren, landbouw- en grondverzetmachines is het bedrijf een betrouwbare en professionele partner. Bij akkerbouwbedrijven, veeteeltbedrijven, loon- en grondverzetbedrijven, hoveniers, maneges, golfbanen en overheden heeft de onderneming een uitstekende naam opgebouwd. Van Engelen BV heeft vestigingen in Nunspeet en Swifterbant.

www.kemp-groep.nl
www.vanengelenmechanisatie.nl

IHI 19VXT en een IHI 38N minigraafmachine  voor Van Engelen uit NunspeetIHI 19VXT en een IHI 38N minigraafmachine voor Van Engelen uit Nunspeet