Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD512-III voor Jaap Verboon uit Bergschenhoek

Publicatiedatum: 28-08-2011 10:40
Machinehandel Jaap Verboon uit Bergschenhoek heeft onlangs bij Barend Kemp in De Meern een nieuwe KATO HD512-III rupsgraafmachine in ontvangst genomen.
KATO HD512-III KATO HD512-III

Deze 12,5 ton wegende rupsgraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel, extra functies en een dakluik. De reclameafdeling van Kemp heeft de machine voorzien van professionele belettering. De KATO HD512-III heeft een vermogen van 93 pk en een bakkracht van 88 kN.

Jaap Verboon is gespecialiseerd in de reparatie, in- en verkoop van machines en verticaal transport. Verboon heeft jarenlange ervaring in het onderhouden en repareren van graafmachines, mobiele kranen, bulldozers, tractoren, minigravers en walsen. Zij kunnen nieuwe onderdelen leveren maar hebben ook een grote voorraad gebruikte onderdelen van moderne - en van oudere machines. Hierdoor kunt u bij Verboon in Bergschenhoek vaak de moeilijk te verkrijgen onderdelen voor oudere machines vinden tegen een schappelijke prijs. Uw grondverzetmachines zijn bij Jaap Verboon en zoon in goede handen. Voor transport van uw zware machines kunt u ook bij Verboon terecht. Zij hebben voor elke machine een passend transportmiddel, van bestelwagen tot dieplader.

www.kemp-groep.nl
www.jaapverboon.nl

KATO HD512-III rupskraan voor Jaap Verboon uit BergschenhoekKATO HD512-III rupskraan voor Jaap Verboon uit Bergschenhoek