Communicatie software Groen, Grond en Infra

Dynapac F 5 CS voor Versluysgroep uit Bodegraven

Publicatiedatum: 31-08-2011 15:05
Van Der Spek Vianen leverde onlangs een nieuwe Dynapac F 5 CS aan de Versluysgroep in Bodegraven. Al meer dan een eeuw zorgt de Versluys Groep vanuit twee organisatieonderdelen voor veilige en goede wegen.
Dynapac F5CSDynapac F5CS

Het aannemers- en wegenbouwbedrijf Versluys & Zoon realiseert, op een duurzame wijze, grond-, weg- en waterbouwkundige projecten terwijl Versluys Verkeerstechniek de specialist is op het gebied van (tijdelijke) verkeersmaatregelen. De Versluys Groep heeft als uitgangspunt voor alle werkzaamheden doordacht omgaan met kwaliteit, Arbo en milieu waarbij een evenwicht wordt gezocht tussen economische-, sociale- en milieubelangen. Integratie van de nieuwste technieken en een voortdurende innovatie in materieel en werkmethoden zijn hiervoor belangrijke pijlers. Hierin past zeker de investering in de nieuwe moderne Dynapac. Onlangs zijn er een aantal punten aan de F 5CS verbeterd. De machine is stabieler geworden door het chassis op diverse punten door ontwikkeld te hebben en de machine is in geluid een stuk naar beneden gegaan.

Bij de ontwikkeling van de Dynapac F 5 CS is nauwlettend gekeken naar het bediencomfort en de prestaties van de machine. Zo is de machine uitgevoerd met een bedieningsconcept waarbij bedieningsvriendelijkheid en snelheid voorop staan. Het dashboard van de machine is uitermate overzichtelijk. De Dynapac F 5 CS is uitgevoerd met een elektrisch verwarmde afwerkbalk. De F 5CS is ondanks de geringe afmeting in staat grote prestaties te leveren. De balk van de machine heeft een basisbreedte van 1,2 meter en is hydraulisch uitschuifbaar tot 2,4 meter.

Eventueel kan de machine geleverd worden met verbredingstukken waarmee de totale breedte op 3,10 meter komt. Indien er smaller moet worden gedraaid dan 1,2 meter kan de balk voorzien worden van versmallingsloffen met deze delen kan de werkbreedte tot 50 cm gereduceerd worden. De F 5 CS is uitgevoerd een krachtige Deutz watergekoelde diesel motor. Omdat de machine compact is uitgevoerd kan men op kleine paden uitstekend  bijvoorbeeld in een park eenvoudig manouvreren. Het zich voor de machinist rondom de machine is uitstekend. De machine is standaard geleverd met biologisch afbreekbare hydraulische olie.  Van der Spek en Versluys zeker geen onbekenden van elkaar, de afgelopen jaren vonden al diverse machines hun weg van Vianen naar Bodegraven.
 


Dynapac F 5 CS voor Versluysgroep uit BodegravenDynapac F 5 CS voor Versluysgroep uit Bodegraven