Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 806-II M voor De Gier uit Benschop

Publicatiedatum: 09-09-2011 08:05
Loon- en Grontverzetbedrijf De Gier B.V. heeft onlangs uit handen van Wouter Spaan, medewerker bij ETEC importeur, een nieuwe ETEC 806-II M mobiele graafmachine in ontvangst genomen.
ETEC 806 midigraverETEC 806 midigraver

Deze 6 Ton wegende mobiele midigraver is uitgerust met een 4 cilinder motor Tier III met een vermogen van 55 pk. Een opbreekkracht van 39Kn. De ruime en ergonomische cabine met airconditioning biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door van Vliet voorzien van hydraulische snelwissel, bredebak, dieplepel met omkeeroren van Pladdet, banden blokken profiel voor straatwerk, sloop/ sorteer functie, knijperleidingen, extra slangbreuk op bakcilinder, extra kist in onderwagen, trekhaak demontabel in schuifblad geïntegreerd met stekker, W2 beveiliging en GPS, Kunststof spatborden en extra werkverlichting. Deze completen machine is een prima aanvulling voor Loon- en Grontverzetbedrijf De Gier B.V.

www.ETEC.nl
www.degierbv.nl

ETEC 806-II M mobiele midi graafmachine voor De Gier uit BenschopETEC 806-II M mobiele midi graafmachine voor De Gier uit Benschop