TEREX TW110 voor Van den Ancker uit Amstelveen

Gepubliceerd op 20-09-2011 11:50
Loonbedrijf G.P. van den Ancker & Zoon B.V. uit Amstelveen heeft een nieuw type TEREX TW110 mobiele graafmachine in gebruik genomen. Leverancier Barend Kemp B.V. uit De Meern heeft de machine geleverd en opgebouwd naar de wensen van de klant.
TEREX TW110TEREX TW110

De compacte en stabiele TEREX TW110 weegt 11.000 kg, heeft een vermogen van ca. 102 pk en een grote opbreekkracht van 72 kN. De ruime en ergonomisch verantwoorde cabine biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door Kemp onder andere voorzien van extra functies, spatborden, startonderbreker, airconditioning, extra werkverlichting, een brandstofvulpomp en extra werkverlichting. De in bedrijfskleuren gespoten TW110 is afgeleverd twee bakken. De TW110 is door Kemp ook leverbaar met proportionele bediening voor optimaal bedieningsgemak. Kenmerkend voor deze machine is het lage brandstofverbruik door de moderne 4-cilinder Deutz motor met een vermogen van 102 pk en de hoge productiviteit door de Load Sensing-hydrauliek.

www.kemp-groep.nl
TEREX TW110 mobiele graafmachine voor Van den Ancker uit AmstelveenTEREX TW110 mobiele graafmachine voor Van den Ancker uit Amstelveen

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!