Communicatie software Groen, Grond en Infra

A. Tuytel Loon- en verhuurbedrijf B.V. uit Oud Alblas

Publicatiedatum: 20-09-2011 09:35
Arnold Tuytel: "Entreeding.com brengt tijdwinst in planning, nieuwe contacten en betere inzet materieel." In een periode van 12,5 jaar bouwde Arnold Tuytel zijn onderneming uit van een 1-mans loonbedrijf naar een moderne verhuurder van veelzijdig GWW-equipment, loonwerk- en recyclingmaterieel.
A. Tuytel Oud AlblasA. Tuytel Oud Alblas

Het materieelaanbod van A. Tuytel Loon- en verhuurbedrijf B.V. is divers en daarmee geschikt voor tal van werkzaamheden. “In de afgelopen twee jaar is het nodige loonwerkmaterieel verkocht en vervangen door nieuwe machines voor de recyclingbranche, zoals: mobiele shredders, schudzeven, trommelzeven en windshifters. Wij zijn daarmee redelijk uniek, zeker omdat wij deze machines ook zonder bediening verhuren. Met de aanschaf van deze machines zoeken wij bedrijven, die deze specifieke machines willen huren. Entreeding.com speelt daarin een belangrijke rol. Net als al ons ander materieel hebben wij de recyclingmachines op onze (door Entreeding.com ontwikkelde) website staan. Het aardige is dat wij via Entreeding.com in contact zijn gekomen met -voor ons- nieuwe bedrijven, die graag van onze huurmogelijkheden gebruik willen maken.”

In de dagelijkse bedrijfsvoering speelt internet een steeds belangrijkere rol. Een stelling die Arnold Tuytel absoluut deelt: “Het scherm van Entreeding.com staat bij ons de hele dag open en wanneer wij wat aan te bieden hebben, zetten wij het er op. Op vraag naar materieel, reageren wij direct. Dat kan in de buurt zijn, maar ook wat verder weg. Voor onze recyclingmachines zien wij een toenemende belangstelling vanuit België en Duitsland, echter het grootste deel van ons werkgebied ligt in eigen land. Als bedrijf beschikken wij over VCA*, de machines en vrachtauto’s zijn voorzien van overdrukcabines, onze 32 eigen mensen zijn geschoold en gekeurd voor de machines waar zij mee werken en door de moderne techniek zijn alle voertuigen prima inzetbaar binnen stedelijke gebieden. Verder beschikken wij over een diversiteit aan aanbouwdelen, waardoor de machines voor meerdere doeleinden inzetbaar zijn. Dat maakt ze makkelijker verhuurbaar.”

Tijdwinst in planning
Om tijd en kosten te besparen maakt Arnold Tuytel inmiddels al een kleine tien jaar gebruik van de mogelijkheden die Entreeding.com hem biedt en hij is daar enthousiast over. “Je werkt veel doelgerichter. Steeds vaker gaan zaken via SMS en Email, zeker nu steeds meer mensen beschikken over een smartphone. In de praktijk denk ik dat deze werkwijze tien keer sneller gaat dan het oude belrondje. Als je naar de besparing in tijd over een hele dag kijkt, is het voor ons zomaar een half uur!
En zoals gezegd: Toen wij met recyclingmachines begonnen, zijn deze ook via Entreeding.com uitgezet en daar kwamen vrijwel direct aanvragen voor binnen. Deze waren voornamelijk afkomstig van nieuwe relaties, die ik anders misschien niet bereikt had”, besluit Arnold Tuytel.  

www.atuytel.nl
www.entreeding.com/bedrijven/210572/

Arnold Tuytel: Arnold Tuytel: "Door het gebruik van Entreeding besparen wij minimaal een half uur per dag"
klanten aan het woord arnold a. tuytel oud alblas tijdwinst in planning nieuwe contacten betere inzet materieel