Communicatie software Groen, Grond en Infra

3 winnaars Caterpillar Machinistendag

Publicatiedatum: 23-09-2011 09:35
Vele machinisten zijn afgelopen zaterdag 17 september met de familie afgereisd naar de succesvolle Machinistenfamiliedag in Kalkar. Dit evenement werd georganiseerd door Pon Equipment in samenwerking met Vakvereniging Het Zwarte Corps (HZC).

Deze onvergetelijke dag bracht naast veel zonneschijn ook de finalisten van de HZC-Cat Master League. Drie winnaars van verschillende categorieën Cat machines (rupsgraafmachine, wiellader en mobiele graafmachine) mogen zichzelf ‘Beste Machinist’ van het jaar noemen.

De afgelopen twee jaar organiseerden Pon Equipment en HZC een competitie voor vakmensen waarbij dit keer niet behendigheid met materieel maar het allround vakmanschap centraal stond. Per categorie streden de deelnemers met elkaar om dit kampioenschap. Een vakjury bestaande uit leden van het HZC en Pon Equipment beoordeelden de deelnemers op vakkundig werken.

Na een dag strijden zijn Peter van Schaik (mobiele graafmachines), Ton Verdam (wiellader) en R. van Hoof (rupsgraafmachine) winnaar geworden in hun categorie. Zij mogen zich de ‘Master’ in hun klasse noemen. Naast een mooie beker, ontvingen de winnaars een oorkonde en een cheque voor een reis naar de Cat fabriek in Gosselies. De overige deelnemers kregen tevens een certificaat en een beker.

Naast deze competitie hebben vele gezinnen gedurende de dag gebruik gemaakt van het familiepark Wunderland waar de finale plaatsvond. Ook werden er door Pon Equipment verschillende Cat machines beschikbaar gesteld om zelf op te draaien en waren er marktkraampjes met onder andere Verachtert tools, Honac signalering en de Pon Shop met Cat artikelen. De kleinsten onder de bezoekers konden zich laten schminken of zich op de springkussens vermaken. Pon Equipment kijkt weer terug op een geslaagd event.