Communicatie software Groen, Grond en Infra

JCB JS145W voor Van Tol uit Zevenhoven

Publicatiedatum: 25-11-2011 07:55
VOF van Tol heeft zijn machinepark uitgebreid met een JCB mobiele graafmachine van het type JS145W. Deze machine is geleverd door JCB dealer ELM Bleiswijk B.V.
JCB JS 145WJCB JS 145W

De JCB is rijk voorzien van opties zoals o.a.: proportionele bedienining van de extra functies, enkellucht banden, Freshfilter overdrukvoorberereiding, etc. en om zich van de concurrentie te onderscheiden is de machine in de exclusieve FENDT kleurstelling gespoten! kortom een zéér complete machine! De JS145W (14,5 ton) van JCB kenmerkt zich o.a door zijn compacte afmetingen, zeer fijne bediening, hoge rijsnelheid en natuurlijk de betrouwbaarheid en mooie uitstraling.

VOF van Tol is een groeiende onderneming die service en kwaliteit, voor een betaalbare prijs, hoog in het vaandel heeft. Het bedrijf bestaat uit een agrarische en een loon- en verhuurtak. Het loon- en verhuurbedrijf buiten de agrarische sector bestaat sinds het jaar 2000 en intussen heeft het grondverzet, voor zowel de aannemerij als voor de particulieren, een steeds belangrijkere plaats gekregen. Vakkundige medewerkers doen altijd hun uiterste best om het werk zo correct mogelijk uit te voeren.

www.vofvantol.nl
www.elmbv.nl

JCB JS145W mobiele graafmachine voor V.O.F. Van Tol uit ZevenhovenJCB JS145W mobiele graafmachine voor V.O.F. Van Tol uit Zevenhoven