Communicatie software Groen, Grond en Infra

Ahlmann eindejaarsoliebollenborrel in Nieuwleusen

Publicatiedatum: 26-11-2011 12:10
Sinds 2002 heeft Ahlmann Nederland, ten noorden van Zwolle, een servicevestiging in Nieuwleusen. Op donderdag 29 december van 10.00 tot 19.00 uur wordt er in Nieuwleusen een Eindejaarsoliebollenborrel gehouden.
Vestiging NieuwleusenVestiging Nieuwleusen

Om aan de toenemende vraag om service, reparatie en onderhoud te kunnen blijven voldoen, werd besloten de capaciteit van de werkplaats te vergroten. Naast de uitbreiding van de werkplaats werd aan de Kalkovenweg ook een nieuwe opslagloods van 15 x 27 m gebouwd.

De timmermannen, metselaars, elektriciens, montageploegen, betonmolens, hoogwerkers, architecten, dakdekkers, schilders, voormannen, straatmakers, opperlieden, grondwerkers, etc. hebben hun werk gedaan en zijn allemaal weer vertrokken. Om het resultaat te kunnen bekijken wordt op donderdag 29 december van 10.00 tot 19.00 uur - onder het genot van een drankje en een hapje - een Eindejaarsoliebollenborrel gehouden.

Bezoekers kunnen - in een ontspannen sfeer - kennismaken met diverse Ahlmann zwenkladers en Mecalac graafmachines en multigrondverzetmachines. Ook staan er een aantal uitrustingsstukken uit het omvangrijke programma opgesteld. Ahlmann en Mecalac zijn onmisbare machines in de moderne aannemerij, in het grondverzet, bij straatmaken, in loonwerk en in de industrie.

Ahlmann Nederland bv
Vestiging Nieuwleusen
Kalkovenweg 4
7711 GW Nieuwleusen

www.ahlmann.nl