Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 30VX minigraver voor TRI Infra uit Stellendam

Publicatiedatum: 17-01-2012 10:00
TRI Infra B.V. uit Stellendam heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern, een nieuwe IHI 30VX minigraafmachine in ontvangst genomen.
IHI 30VX minikraanIHI 30VX minikraan

Deze 3,2 ton wegende minigraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, een hamerfunctie en extra werkverlichting. De reclameafdeling van Kemp heeft de in bedrijfskleur gespoten machine voorzien van (reflecterende) belettering.

Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 24,2 pk en een bakkracht van 25,5 kN is deze machine een prima aanvulling voor TRI Infra B.V. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, veel kracht en souplesse en de extra hydraulische functie (53 ltr.).

TRI Infra B.V. uit Stellendam bestaat inmiddels alweer twaalf jaar en heeft op dit moment zeven medewerkers in dienst. Er zijn plannen om dit verder uit te breiden. TRI Infra is voornamelijk werkzaam in de provincie Zuid-Holland maar ook daar buiten nemen zij werken aan. De werkzaamheden bestaan o.a. uit de aanleg van laag- en middenspanningsroutes, sleuvengraven t.b.v. gasledingen, graafwerkzaamheden t.b.v. stadsverwarming en het plaatsen en vervangen van openbare verlichting.

www.kemp-groep.nl
www.tri-infra.nl

IHI 30VX minigraver voor TRI Infra uit StellendamIHI 30VX minigraver voor TRI Infra uit Stellendam