Communicatie software Groen, Grond en Infra

Knikmops 90 voor Welling uit Den Bosch

Publicatiedatum: 03-02-2012 07:40
Welling Tuinen is gespecialiseerd in aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen, maar ook in het (klimmend) snoeien en rooien van bomen. De Schans BV heeft een nieuwe Knikmops 90 naar wens aangepast voor deze werkzaamheden.
Knikmops 90Knikmops 90

Door deze combinatie is de firma veelzijdig en kan de machine het hele jaar functioneren. Dankzij het Nederlandse klimaat vinden de werkzaamheden van welling Tuinen nog wel eens plaats op ruig, nat en drassig terrein. Door de Knikmops te monteren op stevige tractor profielbanden en deze te voorzien van binnenbanden wordt het risico van banden stuk rijden verminderd.

Dhr. Willem Welling heeft er voor gekozen om de tegelriek te voorzien van een bovengrijper waardoor snoeiafval en dikhout verzameld kan worden, en er zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden. De bovengrijper kan eenvoudig en snel van de tegelriek gedemonteerd worden waardoor deze ook gebruikt kan worden bij de andere werkzaamheden; bestratingen. De tegelriek doet dan uitstekend dienst voor het uitbreken of bijrijden van bestrating.

www.deschansbv.nl
www.wellingtuinen.nl

Knikmops 90 voor Welling tuinen uit Den BoschKnikmops 90 voor Welling tuinen uit Den Bosch