Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 806-II M voor Vd Heuvel uit Ouderkerk a/d IJssel

Publicatiedatum: 06-02-2012 10:30
A.A. van den Heuvel Grondverzet uit Ouderkerk aan den IJssel heeft onlangs uit handen van Wouter Spaan, medewerker bij ETEC importeur, een nieuwe ETEC 806-II M mobiele graafmachine in ontvangst genomen.
ETEC 806 midigraverETEC 806 midigraver

Deze 6 Ton wegende machine is uitgerust met een 4 cilinder motor Tier III met een vermogen van 55 pk. Een opbreekkracht van 39Kn. De ruime en ergonomische cabine met airconditioning biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door van Vliet voorzien van hydraulische snelwissel, bredebak, dieplepel en pallet vorken met omkeeroren, banden blokken profiel voor straatwerk, sloop/ sorteer functie, knijperleidingen, extra kist in onderwagen, trekhaak demontabel in schuifblad geïntegreerd met stekker, W2 beveiliging en GPS, Kunststof spatborden en extra werkverlichting. De machine is aangevuld met een 100m³ vacuum systeem van Nimatech.

www.etec.nl
www.armainfra.nl

ETEC 806-II Mmobiele minigraver voor Van den Heuvel uit Ouderkerk a/d IJsselETEC 806-II Mmobiele minigraver voor Van den Heuvel uit Ouderkerk a/d IJssel