Communicatie software Groen, Grond en Infra

12 mei Open dag 50 jarig K.A. van Daalen uit Pijnacker

Publicatiedatum: 10-05-2012 09:50
Het familiebedrijf K.A. van Daalen en Zn B.V. uit Pijnacker bestaat dit jaar een halve eeuw. Het is destijds opgericht door K.A. van Daalen, de opa van de huidige generatie bewindvoerders, Arjen en Peter van Daalen.

Zij hebben in augustus vorig jaar het bedrijf definitief overgenomen van pa Piet. Het bedrijf is onlangs uitgebreid met een prachtige 1.350 vierkante meter grote ‘open hal’, zodat al het materieel nu overdekt overnacht.

Het bedrijf is in 1962 begonnen aan de Katwijkerlaan, maar is al sinds 1991 gevestigd aan de Ambachtsweg 48 op bedrijventerrein De Boezem in Pijnacker. De hoofdmoot is het verhuren van machines in de grond-, weg- en waterbouw, doorgaans met chauffeur/machinist. Daarnaast houdt Van Daalen zich ook bezig met het (onder)aannemen van diverse cultuurtechnische grond-, weg- en waterbouwwerken. Denk daarbij aan het graven van waterpartijen, het aanbrengen van erfverhardingen in de vorm van straatwerk en asfalt, het aanleggen van tuinen en vijvers, het plaatsen van beschoeiingen, enzovoort. Van Daalen werkt zowel voor bedrijven, instellingen en (semi-)overheden als voor particulieren.

Open dag
Op zaterdag 12 mei houdt het bedrijf een Open Dag, waarbij iedereen welkom is. Het machinepark, het kantoor en natuurlijk de nieuwe loods zijn dan te bezichtigen. Mensen kunnen er kennismaken met de medewerkers en nieuwe eigenaren van het bedrijf. Tegelijk wordt op passende wijze afscheid genomen van pa Piet van Daalen, die niet meer de dagelijkse leiding heeft over het bedrijf maar nog wel als ‘gevraagd en zeker ook ongevraagd adviseur’ actief blijft.

www.kavandaalenenzn.nl

12 mei Open dag 50 jarig K.A. van Daalen uit Pijnacker12 mei Open dag 50 jarig K.A. van Daalen uit Pijnacker