Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 160W voor Donselaar Leerdam

Publicatiedatum: 03-09-2012 11:30
W.G. Donselaar Kraanverhuur- en Loonbedrijf vof heeft onlangs via Barend Kemp B.V. in De Meern een nieuwe Atlas 160W mobiele graafmachine in ontvangst genomen.
Atlas 160W Atlas 160W

Voor Donselaar is dit niet de eerste mobiele graafmachine via Kemp want eerder nam Donselaar een Atlas 1404, een Atlas 1505 en een Terex TW160 af. Deze 16,7 ton wegende mobiele graafmachine is zeer compleet opgebouwd door Kemp. De machine staat stevig geschoeid op Nokian banden en is voorzien van veel extra’s. De Atlas 160W is naast de extra functies voorzien van onder andere overdruk, een brandstofvulpomp, een extra kist op de onderwagen, een trekhaak in het schuifblad, een koolwaterstofsensor, een startonderbreker, slangbreukbeveiliging en uitgebreide werkverlichting. Studio Infra, de reclameafdeling van de Kemp Groep, heeft de machine voorzien van belettering. De Atlas 160W heeft een vermogen van circa 143 pk en heeft een bakkracht van 130 kN. De 160W kenmerkt zich verder door het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. De moderne Deutz motor voldoet aan de laatste eisen.

W.G. Donselaar Kraanverhuur- en Loonbedrijf vof is gespecialiseerd in de verhuur van grondverzetmachines en machines t.b.v. cultuurtechnische werken en groenvoorziening.

www.entreeding.com/bedrijven/wg-donselaar-vof
www.kemp-groep.nl

Atlas 160W mobiele graafmachine voor W.G. Donselaar LeerdamAtlas 160W mobiele graafmachine voor W.G. Donselaar Leerdam