Communicatie software Groen, Grond en Infra

2 Knikmops 130 voor Heijmans Nuland

Publicatiedatum: 10-09-2012 07:50
Gerton Heijmans van Heijmans Bestratingen te Nuland investeerde in 2 Knikmopsen type 130, welke met een paar kleine aanpassingen voldoen aan de strenge eisen van de mia/vamil regeling A5100. De regeling A 5100 staat voor Mobiele machine voor (wegen)bouw, grondverzet of op- en overslag.
2 Knikmops 130 2 Knikmops 130

De MIA (Milieu Investeringsaftrek) en Vamil (willekeurige afschrijving milieu-investeringen) zijn twee verschillende regelingen. Via de MIA\Vamil-regeling is er fiscaal voordelig te investeren in milieuvriendelijke producten of bedrijfsmiddelen.

Via de MIA A5100 kunt u 27 procent van de investeringskosten voor een milieuvriendelijke investering aftrekken van de fiscale winst, en met de Vamil kunt u zelf bepalen wanneer u deze investeringskosten afschrijft. Hoe snel of hoe langzaam bepaalt u zelf. Dat levert een liquiditeits- en rentevoordeel op. Alle Nederlandse ondernemers die inkomsten- of vennootschapsbelasting betalen, kunnen gebruik maken van de MIA\Vamil. De regeling is onder meer interessant voor ondernemers in de agrarische sector, de scheepvaart en de industrie, maar ook voor ondernemers die investeren in duurzaam vervoer, duurzame recreatie en duurzame gebouwen.

Al vele jaren voert Heijmans bestratings werkzaamheden uit voor gemeenten, recreatieparken, tuincentra, bedrijven, diverse aannemers en particulieren. Dit varieert van herbestrating van oude materialen op ambachtelijke wijze tot machinale bestrating van grotere oppervlakten. Een goed aangelegde en verzorgde tuin bij een huis of buitenterrein van een bedrijf vormen de “finishing touch” van het pand.

www.deschansbv.nl
www.heijmansbestratingen.nl

2 Knikmops 130 voor Heijmans Bestratingen Nuland2 Knikmops 130 voor Heijmans Bestratingen Nuland