Communicatie software Groen, Grond en Infra

2 Beco kippers voor Konijn Wijdewormer

Publicatiedatum: 04-10-2012 09:20
Onlangs heeft Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn BV uit Wijdewormer twee nieuwe Beco Maxxim 220 zandkipwagens in gebruik genomen.
Beco kipwagensBeco kipwagens

De Beco Maxxim 220 zijn zeer compleet uitgevoerd. Er is gekozen voor lucht beremming met automatische lastafhankelijke regeling, kortweg ALR. Dit zorgt voor de juiste dosering bij zowel remmen met een geladen als lege kipwagen. De hydraulisch geveerde dissel zorgt voor meer rijcomfort.
De Laadbak is geheel uit 6 mm Hardox staal en heeft een geïntrigeerde dubbelwerkende hydraulische achterklep. Als afdek systeem is gekozen voor de hydraulisch bediende aluminium afdekluiken type vouwkap. Verder zijn de Maxxim 220 uitgevoerd met een uitgebreid verlichtingspakket, naast de normale verlichting met breedte markering, zijn contour verlichting en extra werkverlichting compleet uitgevoerd in LED. Bij terug uitrijden worden omstanders gewaarschuwd door een zoemer.

Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn BV Wijdewormer  is gespecialiseerd in de verhuur van machines voor de loon- en grondverzet sector. De goede ervaring met de vorige Beco zandkippers hebben er toe bijgedragen om opnieuw weer voor Beco te kiezen. Een specialisme binnen het bedrijf is o.a. bodemsaneringswerkzaamheden, waarbij tractoren voorzien van een overdruk installatie en de nieuwe Beco Maxxim 220 met afdekluiken goed kunnen worden ingezet.

www.niekkonijn.nl
www.konijn.com

2 stuks nieuwe Beco kipwagens aan Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn BV Wijdewormer2 stuks nieuwe Beco kipwagens aan Loon- en Verhuurbedrijf Niek Konijn BV Wijdewormer