Communicatie software Groen, Grond en Infra

ETEC 815-II M voor Van der Spek Moerkapelle

Publicatiedatum: 15-11-2012 07:30
M.C. van der Spek uit Moerkapelle heeft een nieuwe ETEC 815-II M mobiele kraan in ontvangst genomen.
ETEC 815-II METEC 815-II M

Deze 15 Ton wegende machine is uitgerust met hydraulische verstelgiek en schuifblad. Commonrail motor Fase IIIA met een vermogen van 134 pk. Een opbreekkracht van 100Kn. De vernieuwde ruime en ergonomische cabine met climatronic biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door ETEC voorzien van hydraulische snelwissel en brede omkeerbare bak, sleuvenbak, puinriek, sloop/ sorteer functie, lastcompensator, extra ballast gewicht, grote brede RVS kist in onderwagen, geïntegreerde trekhaak in schuifblad met stekker, Alliance enkellucht banden, GPS Tractracer, camera op ballast en ingebruikname keuring door TUV Nederland.

Aannemingsbedrijf M.C. van der Spek en Zn. is al ruim 30 jaar gevestigd aan de Herenweg in Moerkapelle. Zij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in de Grond-, Weg- en Waterbouw. Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij hun op nummer 1. Hun klantenkring hebben zij vooral zien groeien door het mee- en vooruitdenken met hun opdrachtgevers. Door het inspelen op de wensen en behoeften van hun klanten, produceren zij een hoogwaardig eindproduct. Elke dag vertrekken er van de locatie aan de Herenweg ca. 25-30 enthousiaste en meedenkende medewerkers om de klanten tevreden te stellen.

www.etec.nl
www.mcvanderspek.nl

Deze zeer completen machine in bedrijfskleuren en belettering is een prima vervangen voor de huidige machine.Deze zeer completen machine in bedrijfskleuren en belettering is een prima vervangen voor de huidige machine.
ETEC 815-II M mobiele kraan 15 ton graafmachine M.C. van der Spek