Communicatie software Groen, Grond en Infra

4 Volvo A30F dumpers voor Van der Bruggen Den Dungen

Publicatiedatum: 14-12-2012 11:35
Van der Bruggen Grondverzet B.V. uit Den Dungen heeft met Volvo dumpers de beste ervaringen. Een goede reden om vier Volvo knikdumpers A30F 6x6 bij Kuiken N.V. te bestellen.
Volvo knikdumpers 6x6Volvo knikdumpers 6x6

Voor hoofd werkplaats Dirk van der Bruggen en zoon van directeur Albert van der Bruggen is een Volvo dumper de Mercedes onder de dumpers. “Sinds 1990 hebben we alleen nog maar Volvo dumpers aan het werk. Voor cultuurtechnisch grondwerk en transport van klei, zand en leem staat de Volvo dumper op hoog niveau. Door de krachtige zescilinder turbo dieselmotor type D11H B (Stage 3B) met vier kleppen per cilinder is geen berg te hoog of dal te diep. Onze chauffeurs zijn er trots op dat ze op een Volvo rijden.”

“Het comfort van de dumpers is nog hoger dan de vorige serie, vooral de vering is super. We hebben het nieuwste type Goodyear banden  750/65R25 TL3A 190B laten monteren. Deze zijn voor klei en voor zand perfect. Verder hebben we gekozen voor een Groeneveld centrale smering in de cabine, extra werkverlichting, een armsteun en een vertraagde motorstop. Het onderhoud is gemakkelijk uit te voeren, mede door de goede naslagwerken. Normaliter vallen we met de service onder Kuiken Veghel, waar we uiterst tevreden over zijn want ze denken goed mee. Omdat we met de dumpers werkzaamheden in heel Nederland verrichten, moeten we vaak het onderhoud op locatie uitvoeren. Doordat Kuiken met de servicevestigingen een landelijke dekking biedt kunnen we bij alle Kuiken vestigingen aankloppen voor onderdelen of onderhoud. Wel zo handig.”
“Voor een reeds eerder geleverde Volvo A30F hebben we een Beco Maxxim oplegger laten ontwikkelen door Beco in Vianen. Deze combinatie is geschikt voor off-road grondtransport. Volvo Zweden heeft ook belangstelling voor deze opleggers. Volvo staat overal voor open, ook daarom blijven wij mooi Volvo rijden”, besluit Dirk.

Familiebedrijf Van der Bruggen voert hoofdzakelijk grondverzetprojecten in eigen beheer uit in heel Nederland. Bij complexe projecten opereren ze vaak als partner of onderaannemer van een hoofdaannemer. Met de vijfendertig ervaren medewerkers en een jong machinepark is geen werk te gek.
 

www.bruggengrondverzet.nl

4 Volvo A30F dumpers  voor Van der Bruggen Den Dungen4 Volvo A30F dumpers voor Van der Bruggen Den Dungen