Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo ECR235DL voor Volker Stevin Dordrecht

Publicatiedatum: 28-12-2012 07:05
Volker Stevin Materieel B.V. in Dordrecht ontving de milieuvriendelijke Volvo ECR235DL binnendraaier in KWS kleuren op locatie waar de machine direct toonde wat ze waard is.
Volvo ECR235DLVolvo ECR235DL

Chef Materieel van Volker Stevin Materieel B.V. in Dordrecht, Leo Visser, is verantwoordelijk voor de aan-koop van deze machine die hij verhuurt aan KWS Infra, vestiging Amsterdam-Heerhugowaard. De stille machine wordt gebruikt op plaatsen waar een "gewone" rupsgraafmachine niet uit de voeten kan en er toch zware werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, zoals het zetten van rioolputten en het leggen van buizen. Met de korte draaicirkel van vier meter is er in beperkte ruimtes veilig mee te werken. Door de monogiek van 5,7 meter en een knikarm van 2,9 meter wordt sleuven graven makkelijk. Door de schone Volvo D6H zescilinder watergekoelde turbo dieselmotor en roetfilter met regeneratie is er weinig uitstoot. De eco-mode draagt bij aan een hogere capaciteit bij een lager brandstofgebruik. De machine kon in Hoorn direct beginnen met het vervangen van een riool en het plaatsen van uitstroombakken in een krappe straat.

Volker Stevin Materieel is een zelfstandige werkmaatschappij binnen VolkerWessels die materieel verhuurt en dienstverlening verricht in de meest brede zin van het woord. Werkmaatschappij KWS Infra verzorgt grondverzet-, riolerings- en verhardingswerkzaamheden. KWS Infra werkt aan verduurzaming van activiteiten door hergebruik van oud asfalt, licht verontreinigde grond en andere materialen.

Kuiken N.V. is een full service dienstverlener en importeur van onder meer toonaangevende merken als Volvo, Sennebogen, Sandvik in de Benelux en Terex Port Equipment en Mafi Transport Systems in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Emmeloord, Nederland.
 

www.kuiken.nl
www.vsmaterieel.nl

Volvo ECR235DL binnendraaier in KWS kleuren voor Volker Stevin Materieel B.V. uit Dordrecht Volvo ECR235DL binnendraaier in KWS kleuren voor Volker Stevin Materieel B.V. uit Dordrecht
Volvo, ECR235DL, binnendraaier, stap 3b motor, kws, volker, stevin, rupskraan, graafmachine