Communicatie software Groen, Grond en Infra

KATO HD513MR-V voor Van Etten Berkel en Rodenrijs

Publicatiedatum: 20-03-2013 07:45
Loonbedrijf Van Etten B.V. uit Berkel en Rodenrijs heeft onlangs een nieuwe KATO HD513MR-V via Barend Kemp B.V. in De Meern in ontvangst genomen. Naast een IHI 55N midigraver en een TEREX wiellader nu een tweede KATO in korte tijd voor Van Etten.
KATO HD513MR-VKATO HD513MR-V

Deze ca. 14,4 ton wegende rupsgraafmachine is, naast de rijke standaard uitrusting, van alle gemakken voorzien. De compact draaiende KATO HD513MR-V heeft een moderne motor welke zich kenmerkt door een laag brandstofverbruik en een laag geluidsniveau. De nieuwe compact draaiende HD513MR-V is bij uitstek geschikt voor graafwerkzaamheden in krappe ruimtes en een uitstekende aanvulling op het machinepark van Van Etten B.V.

Loonbedrijf van Etten is één van de grootste tuinbouwloonbedrijven van Nederland, gespecialiseerd in alle grondwerkzaamheden in de agrarische sector zoals:
• het bouwrijp maken en voor- en na-egaliseren van (nieuwe) percelen
• het aanleggen van waterbassins
• het ingraven van het leidingwerk
• het plaatsen van damwanden en beschoeiingen

Daarnaast worden er ook werkzaamheden verricht in de grond-, weg- en waterbouw. In het najaar en in de winter is een groot deel van de ruim honderd personeelsleden bezig met het ruimen van verschillende soorten tuinbouwgewassen. Het machinepark bestaat uit tractoren, graafmachines, rupsdumpers en shovels. Diepladers en vrachtwagens verplaatsen het materieel en het personeel elke dag van en naar het werk.

De klantenkring van het loonbedrijf bestaat voor een groot gedeelte uit bedrijven die met de tuinbouw te maken hebben zoals de tuinders zelf, de leveranciers, installatiebureaus, kassenbouwers, etc. Loonbedrijf van Etten richt zich ook steeds meer op werkzaamheden buiten de tuinbouw zoals de verhuur van machines en werkzaamheden voor collega aannemers, overheden, gemeentes, hoveniers en het zetten van beschoeiingen en damwanden. Daarnaast is er een vestiging in Vlaardingen, Blijdorp BV geheten, gespecialiseerd in cultuurtechnische werken, groenvoorzieningen en riool- en straatwerkzaamheden.
 

www.vanettenbv.nl
www.kemp-groep.nl

KATO HD513MR-V rupsgraafmachine voor Loonbedrijf Van Etten B.V. uit Berkel en RodenrijsKATO HD513MR-V rupsgraafmachine voor Loonbedrijf Van Etten B.V. uit Berkel en Rodenrijs